Μ-Λ ΚΚΕ: Εκβιαστικά διλήμματα και ακατάσχετη υποσχεσιολογία μέχρι τις εκλογές

Το ζητούμενο, για το λαό, δεν είναι η ανατροπή του ενός κόμματος για να επικρατήσει το άλλο. Και τα δύο αυτά κόμματα και ο οποιοσδήποτε «μπαλαντέρ», αποτελούν μια ενιαία αντιλαϊκή δύναμη κρούσης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ή μικρότερο κακό. Τα δώδεκα χρόνια μνημονιακών κυβερνήσεων το αποδεικνύουν. Τα μνημόνια είναι εδώ, διαρκή και ενεργά, παρά την ακατάσχετη ψευδολογία του αστικού πολιτικού προσωπικού.

Το ζητούμενο είναι η ανάπτυξη ενός εργατολαϊκού κινήματος που θα υπερασπίζεται τις κατακτήσεις και τα δικαιώματά του λαού και θα βάζει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική από όποιον και αν αυτή εκφράζεται. Και αυτό μόνο στους δρόμους του ενωμένου λαϊκού αγώνα μπορεί να επιτευχθεί. Χαμένη ψήφος είναι η ψήφος στη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και τα συμπληρώματά τους. Ψήφος σε ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια τους θα στραφεί και πάλι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα.

Το Μ-Λ ΚΚΕ παίρνει μέρος στη μάχη των εκλογών, χωρίς να έχει καμία αυταπάτη ότι το αποτέλεσμα μιας κάλπης μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα ή να δικαιώσει τους μεγάλους στόχους και τα οράματα του ελληνικού λαού. Αυτή την αυταπάτη, άλλωστε, πλήρωσε ακριβά ο λαός μας, όσες φορές παγιδεύτηκε στις ψεύτικες ελπίδες της κάλπης, όπως αυτές που έθρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του 2015.

Έχοντας σαν κεντρικό σύνθημα «Με τους αγώνες, το λαό και την Πραγματική Αριστερά», αξίζει να υποστηριχτεί η φωνή του και να ψηφιστεί, σαν μια δέσμευση για τους αγώνες που έρχονται, για την ενίσχυση μιας κατεύθυνσης που μπορεί να δώσει την ελπίδα ανασύνταξης και ανασυγκρότησης του λαϊκού και του κομμουνιστικού κινήματος και την προοπτική νικηφόρων μαχών και ανατροπών της όποιας αντιλαϊκής πολιτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *