Μουσειακές Συλλογές Ιονίου Πανεπιστημίου – Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στην Κέρκυρα – Κάτω Κορακιάνα SLOWART. Πόσα βλέπουμε όταν κοιτάζουμε ένα έργο τέχνης;

Οι Μουσειακές Συλλογές Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στην Κέρκυρα–Κάτω Κορακιάνασας προσκαλούνστη δράση SLOWART, που θα πραγματοποιηθείστο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων,την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στις 12:00 στο Παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στην Κέρκυρα – Κάτω Κορακιάνα.
Η αργή εξερεύνηση των έργων τέχνης επιτρέπειστο άτομο να διαμορφώσει συναισθήματα και απόψεις για την Τέχνη. Το SlowArt δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν μόνοι τους τη χαρά της θέασης και της αγάπης για τηνΤέχνη.Με αυτή τη μέθοδο ο επισκέπτης ενθαρρύνεταινα «κοιτάξει» τα έργα τέχνης λίγο παραπάνω, για να δει περισσότερες λεπτομέρειες και να τα γνωρίσει καλύτερα.
Όσοι ενδιαφέρονται νασυμμετέχουν σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης του μουσείου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας (περιορισμένες θέσεις):
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_pN1ochFTf2D2v2OEv-UicbH-uh1Y6VOQtUefg8ZmNMmMNQ/viewform?fbclid=IwAR0rXlPBpMXEyIG0OCi91Uem7JUOWC7aaQFyagxntDUtNzoAsYjenpII7qo

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (museum@ionio.gr) ή τηλεφωνικά (26610-87439).
Επίσημος ιστότοπος: https://museum.ionio.gr/
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Facebookhttps://www.facebook.com/ionianuniversitymuseum
Instagram https://www.instagram.com/ionianuniversitymuseum/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *