Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ΕΔΧ αυτοκινήτων της Κέρκυρας και των Παξών για την ubergreece

Μας αφήνει εντελώς έκθαμβους εδώ και λίγες μέρες η ασύστολη παραπλάνηση που σκοπίμως διαρρέει η UBERGREECE περί «απόβασης» της στην Κέρκυρα.
Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της υφαρπαγής του μεταφορικού έργου στο νησί μας, το φαινόμενο εξελίσσεται σε μάστιγα καθώς πληθώρα ΙΧΕ αυτοκινήτων με ιδιώτες οδηγούς ή μισθωμένα ΙΧΕ αυτοκινήτων με οδηγό, οι οποίοι χωρίς καμία σχετική άδεια και κατά παράβαση πληθώρας διατάξεων του νόμου και χωρίς την τήρηση κανενός μέτρου ασφαλείας υποκλέπτουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ την εργασία μας.
Κρούμμε τον κώδωνα του κινδύνου. Στο νησί μας επιτελείται ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ. Καμία επικοινωνία δεν έχει προσπαθήσει η uber με τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί, συνεπώς καμία υπηρεσία ταξί δεν προσφέρει στους κατοίκους και επισκέπτες!
Όμως προκαλεί σκοπίμως σύγχυση και πατάει στο εμπορικό όνομα του κλάδου μας. Ο πελάτης θεωρεί ότι καλεί ταξί και στην ουσία τον μεταφέρει ΙΧ αυτοκίνητο αμφιβόλου κόμιστρου, τεχνικών χαρακτηριστικών οχήματος, κανόνων ασφαλείας κ.ο.κ
Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ΕΔΧ αυτοκινήτων της Κέρκυρας και των Παξών, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εδραίωση κανενός καθεστώτος ανομίας και αυθαιρεσίας. Καλούμε τους πάντες να εφαρμόζουν τους ισχύοντες νόμους και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η εφαρμογή UberTaxiCorfu δε λειτουργεί στην Κέρκυρα σε συνεργασία με καμία «κοινότητα των οδηγών ταξί» όπως προκλητικότατα δηλώνει η εκπρόσωπος της εφαρμογής. Αντιθέτως ενεργεί εν αγνοία και απουσία μας.
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας, και βεβαιώνουμε την Κερκυραϊκή κοινωνία ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας προς προάσπιση του έργου μας και της υψηλού επιπέδου υπηρεσίας ταξί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *