Καιρός: Κυριακή των Βαΐων με βροχές και καταιγίδες – Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά

Βροχερός θα είναι ο καιρός τη Κυριακή των Βαΐων (09.04.2023). Χιόνια θα πέσουν κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα για την εποχή.

Ο καιρός την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και το νοτιοανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία και στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Από το απόγευμα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *