Πρόσκληση για συμμετοχή στη Διαδικτυακή Ημερίδα με τη Συνεργασία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων και των ΚΕΠ Υγείας με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια – 2023» .

 Στα πλαίσια της Προστασίας και της Προαγωγής της Υγείας των πολιτών,  ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τη Διαδικτυακή Ημερίδα εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης με θέμα : «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια – 2023».

Η Εκστρατεία «Mύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά, από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., με τη   συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και αφορά στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως της μαθητικής κοινότητας ,   εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και λοιπών φορέων.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη  28  Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ. έως 20:00 με την συνδιοργάνωση του ΕΔΔΥΠΠΥ και των ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, Αργοστολίου, Ευρώτα, Ξηρόμερου και Πύργου.

Ομιλητές της Δράσης θα είναι οι ακόλουθοι:

Ελένη Γιαμαρέλλου , Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας .

Ηλίας Καραϊσκος, Παθολόγος Λοιμωξιολόγος, Επιμελητής Ά Παθολογικής Λοιμωξιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Υγεία.

Μαρίζα Τσολιά, Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμώξεων , Διευθύντρια στη Β Παιδιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων  του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Για να παρακολουθήσετε την δωρεάν διαδικτυακή ημερίδα θα ανοίξετε τον ακόλουθο   σύνδεσμο στο:

Zoom link:  https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_W4QzQhojSsy GZp5-bh2vBw

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *