ΟΤΟΕ Ν/Π Κέρκυρας: “Αγωνιζόμαστε ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές που θυσιάζουν τις ανάγκες της κοινωνίας, στον βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων”.

Με οδηγό τις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων και της νεολαίας, το Νομαρχιακό Παράρτημα της ΟΤΟΕ, συμμετέχει στην απεργία της ΓΣΕΕ, και καλέι σε μαζική συμμετοχή τα μέλη του.
Το πρόσφατο δυστύχημα στα Τέμπη, είναι η κορυφή του παγόβουνου, μιας διαχρονικής πολιτικής που ακολουθεί λογικές συρρίκνωσης σε ζωτικά δημόσια αγαθά, όπως την Υγεία, Παιδεία, στα Μέσα Μεταφοράς, με συνέπειες, για την ασφάλεια, για την εργασία μας ακόμα και για την ίδια μας την ζωή.
Ο κλάδος μας έχει πολλαπλά πληρώσει τις πολιτικές συρρίκνωσης, το κλείσιμο κατάστημάτων, τις αποσχίσεις,την μείωση των εργαζομένων για λόγους κόστους και κερδοφορίας των τραπεζών, με τις αρνητικές συνέπειες συνέπειες να είναι ορατές στις συνθήκες εργασίας, με τους εργαζόμενους να φτάνουν στα όρια της απόγνωσης, εξαιτίας της εντατικοποίησης της εργασίας και τις πιέσεις για την επίτευξη της στοχοθεσίας.
Επιπλέον η συνεχιζόμενη ακρίβεια και ο πληθωρισμός σε συνδυασμό με το πάγωμα των τριετίων και του επιδόματος ισολογισμού, ροκανίζει το εισόδημα των συναδέλφων, και επαρκεί μόνο για το πρώτο 15μέρο του μήνα. Και δυστυχώς η επερχόμενη ιδιωτικοποιήση, του νερού θα εκτινάξει τους οικογενειακούς προυπολογισμούς στα ύψη.
Συνάδελφοι Οφείλουμε να στείλουμε Μήνυμα Αγώνα και Διεκδίκησης.
ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ 11 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *