Ν.Ε Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι στην απεργία 16 Μαρτίου

Η μεγάλη τραγωδία, το προαναγγελθέν έγκλημα, στα Τέμπη και η απεγνωσμένη προσπάθεια της κυβέρνησης να μετακυλήσει τις ευθύνες στην αρχή αποκλειστικά σε έναν άνθρωπο και στην συνέχεια να τις διαχύσει σε όσους διαχειρίστηκαν τους σιδηροδρόμους, έχει οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους, για να εκφράσουν τον θυμό τους για την προσπάθεια συγκάλυψης και απόσεισης των ευθυνών.
Το κίνημα αυτό, το οποίο πολλοί σχολιαστές ήδη ονομάζουν «κίνημα των Τεμπών», με πρωτοπόρα την νεολαία δεν θα τελειώσει εύκολα. Ήδη η ΑΔΕΔΥ και, επιτέλους, η ΓΣΕΕ κάτω από την πίεση της κοινωνίας και των χιλιάδων ανθρώπων που ξαναβγήκαν στο δρόμο την περασμένη Κυριακή, προκήρυξαν ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16/3/2023.
Είναι καθήκον μας να συμμετέχουμε όλες και όλοι στην απεργία αυτή και στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Χωρίς κομματικά πανό και σημαίες, με σεβασμό απέναντι στα θύματα της τραγωδίας και τις οικογένειες που ακόμα θρηνούν, θα είμαστε εκεί μαζί με όλον τον κόσμο, για να εξασφαλίσουμε ότι θα αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Για να απαιτήσουμε μια άλλη πολιτική που θα δίνει αξία στις ζωές όλων μας, που θα βάζει την ζωή μας πάνω από τα κέρδη και τις επιδιώξεις τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *