ΑΝΑΣΑ: Η εικόνα του κοινοτικού καταστήματος στον Αι-Μαθιά αδιάψευστος μάρτυρας μιας ανίκανης περιφερειακής αρχής.

Επερώτηση προς κ. Περιφερειάρχη.

Στις 13.05.2019 η ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ εισηγείται και το Περιφερειακό Συμβούλιο ομόφωνα αποφασίζει την χρηματοδότηση με 100.000 ευρώ για “την αποκατάσταση βλαβών στην κοινοτική αίθουσα Αγίου Ματθαίου” σε ισόγειο και α όροφο, όπου στεγάζονται δραστηριότητες καλλιτεχνικές, εκδηλώσεις, γραφεία του ΟΦΑΜ, συνεταιριστικές, κυψέλη δημιουργίας και δράσης.

Τότε δεν είχαμε λάβει καμμιά απάντηση, καμμιά σοβαρή εξήγηση.

Τώρα σε δηλώσεις του σε εφημερίδα που ασχολείται με τοπικά θέματα του Αι-Μαθιά ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Ανδριώτης αναφέρει περιστατικά που χρήζουν απαντήσεων από την πλευρά της περιφερειακής αρχής.

«Οι εργασίες άρχισαν χωρίς να υπάρχει σύμβαση» αναφέρει ο κ. πρόεδρος και ευχαριστεί τους κ. Ζορμπά, Ορφανουδάκη, Μουζακίτη, Γαστεράτο!

«Σταμάτησαν όμως οι εργασίες γιατί παρενέβη ο κ, Αρμενιάκος» συνεχίζει ο κ. πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Αι-Μαθιά!

Αν αυτά δεν είχαν ως συνέπεια την αχρησία του υπερπολύτιμου κοινοτικού χώρου, σίγουρα θα τροφοδοτούσαν σενάριο ξεκαρδιστικής κωμωδίας.

Δυστυχώς όμως αυτή είναι η εικόνα της σημερινής περιφερειακής αρχής.

Επερωτάται η περιφερειάρχης :

46 μήνες μετά την χρηματοδότηση του έργου από την ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ υπάρχει ανάδοχος του έργου με σύμβαση;
Ποιος έδωσε την εντολή στον κατ’ αρχήν ανάδοχο να αρχίσει παρανόμως εργασίες; Ισχύουν τα λεγόμενα του κ. προέδρου;
Ποιος ο ρόλος του κ. Αρμενιάκου; Γιατί τον καταγγέλλει ο κ. πρόεδρος;
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής σας διαγκωνίζονται και γελοιοποιούνται αφήνοντας γιαπί το κοινοτικό κατάστημα του Αι Μαθιά. Θα αναλάβετε την ευθύνη;
Τι θα γίνει με την επισκευή του κτιρίου; Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου; Χρειάζεστε και γι’ αυτό «μια ακόμη θητεία;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *