Κοινή Δήλωση Αντιδήμαρχων Διαπόντιων Νησιών, Ερείκουσας Αλέξανδρου Κατέχη, Μαθρακίου Βασίλη Αργυρού και Οθωνών Δημήτρη Κατέχη

«Επίδειξη εμπάθειας και μίσους απέναντι στη Δήμαρχο»
«Το τελευταίο διάστημα, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης, επιτίθεται με απρεπέστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς στη Δήμαρχο.
Με ψεύδη, συκοφαντίες και ακροβασίες κάθε είδους, το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιβεβαιώνει διαρκώς το μίσος και την εμπάθεια που χαρακτηρίζουν τις επιθέσεις αυτές.
Πριν από μέρες έκανε λόγο για παράνομη χωματερή στην Ερείκουσα, διαψεύστηκε, αλλά δεν είχε το σθένος να αναλάβει τις ευθύνες του.
Συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, του ψεύδους και της συκοφαντίας. Κατηγορεί, χωρίς στοιχεία, τη Δήμαρχο επί παντός επιστητού, ακόμα και για πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί.
Παράλληλα, με ανάρτηση σε ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία μάλιστα συνακολούθως δημοσιεύτηκε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, εξαπολύθηκαν βολές κατά των Αντιδημάρχων Ερείκουσας, Οθωνών και της δημοτικής αρχής. Αποδείχθηκε ότι για την ανάρτηση αυτή, είχε γίνει χρήση φωτογραφίας προσώπου το οποίο δεν είναι πλέον στη ζωή.
Είναι όμως αυτού του είδους οι συμπεριφορές ό,τι χρειαζόμαστε ως Δήμος και ως κοινωνία;
Με το μίσος και την εμπάθεια μπορούν να λυθούν προβλήματα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *