Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων: Στηρίζουμε την απεργία για το έγκλημα στα Τέμπη

Όλες αυτές τις μέρες ως γονείς αισθανόμαστε μεγάλη οργή και θυμό, συμμεριζόμαστε τον πόνο των γονέων που χάσανε άδικα τα παιδιά τους στο τραγικό αυτό έγκλημα στα Τέμπη. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις ανθρώπους κάθε ηλικίας να διαδηλώνουν στους δρόμους και να απαιτούν το αυτονόητο, το έγκλημα να μη συγκαλυφθεί και να πληρώσουν οι πραγματικά υπαίτιοι. Είναι συγκινητική η άμεση ανταπόκριση του κόσμου για εθελοντική αιμοδοσία για τους επιζήσαντες τραυματίες. Είναι συγκινητικό τα παιδιά μας, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενη νεολαία να διαδηλώνουν για το δίκαιο.
Ως Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την απεργία της Τετάρτης 8 Μαρτίου μαζί με τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς μας για να δείξουμε τον πραγματικό ένοχο που είναι η ιδιωτικοποίηση των μεταφορών, τα κέρδη τους που είναι για αυτούς πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή!
Δεν θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν το έγκλημα παίζοντας με τις ζωές των παιδιών μας στα εγκαταλειμμένα και επικίνδυνα σχολεία. Στα σχολικά κτίρια που λείπει παντελώς η αντισεισμική θωράκισή τους.
Καλούμε όλους τους συλλόγους γονέων να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της απεργιακής συγκέντρωσης

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ – 11:30 ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ
(θα είμαστε εκεί μαζί με τα παιδιά μας!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *