Τ.Ε Κέρκυρας Κ.Κ.Ε: Περιοδεία και σύσκεψη ΚΟΒ ιδιωτικών υπαλλήλων

Το Σάββατο 4 Μάρτη κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Τομεακής Οργάνωσης Κέρκυρας του ΚΚΕ, πραγματοποίηση περιοδεία σε σούπερ μάρκετ της πόλης της Κέρκυρας μοιράζοντας ανακοίνωση-κάλεσμα της ΚΟΒ Ι/Υ για συστράτευση με το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας. Στην περιοδεία συμμετείχε και η υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού και περιφερειακή σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Ιονίων Νήσων.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό με πολλούς εργαζόμενους να εκφράζουν την εκτίμησή τους στους Κομμουνιστές, για την πρωτοπόρα δράση τους, που έχει θετικό αντίκτυπο στην ζωή των ίδιων των εμποροϋπαλλήλων.
Την Κυριακή η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων διοργάνωσε σύσκεψη με την συμμετοχή εργαζομένων από τον χώρου του εμπορίου και των υπηρεσιών. Την συζήτηση άνοιξε ο Σπύρος Κανταρέλης, μέλος της Τ.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ και την κεντρική ομιλία έκανε η Αλεξάνδρα Μπαλού.
Από την συζήτηση σημειώθηκε πως υπάρχει πλούσια εμπειρία και στην Κέρκυρα από νικηφόρους αγώνες των εργαζομένων του χώρου με τους Κομμουνιστές και το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Υπογραμμίστηκε πως η γενικότερη συστράτευση, για το σύνολο των ζητημάτων της ζωής της εργατικής τάξης και του λαού μας με το ΚΚΕ αποτελεί την μοναδική διέξοδο που μπορεί να οδηγήσει στην ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για να ανοίξει ο δρόμος για συνολικές ανατροπές και αλλαγές! Από τις τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ και εκλογικά, σε όλες τις κάλπες, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορέσουν από την επόμενη κιόλας ημέρα, να δώσουν από καλύτερες θέσεις τη μάχη απέναντι σε όποια αντεργατική-αντιλαϊκή κυβέρνηση-αρχή τοπικής διοίκησης προκύψει μετά από τις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *