Ν.Ε Κέρκυρας ΣΥΡΙΖΑ: Ολόκληρη η κοινωνία θρηνεί, μανάδες & πατεράδες απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας σπαράζουν και ταυτοποιούν τα νεκρά παιδιά τους και στην Κέρκυρα η Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί προεκλογικές κυβερνητικές φιέστες.

Μα δεν έχετε αλήθεια ίχνος ενσυναίσθησης?
Δεν έχετε τσίπα πάνω σας?

Παρασκευή 3 Μαρτίου – εν μέσω εθνικού πένθους αριβάρει στην Κέρκυρα ο υφ. Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου με τον γ.γ του υπουργείου κ. Παπαθανασίου να συζητήσουν την υποτιθέμενη μεταφορά των φυλακών…
Πραγματοποιεί συναντήσεις με φορείς, ανταλλάσσει χαμογελαστός δωράκια με την Περιφερειάρχη κ. Κράτσα.
Για την κυβέρνηση φαίνεται πως όλες οι ώρες είναι κατάλληλες για επικοινωνιακά παιχνίδια. Όχι οτι πέφτουμε απ’τα συννεφα, άλλωστε το αυθαίρετο πόρισμα του δυστυχηματος που σόκαρε και πλήγωσε βαθιά την ελληνική κοινωνία, έχει ήδη ανακοινωθεί δια στόματος Πρωθυπουργού με τη γνωστή μέθοδο του διαγγέλματος. «Για όλα φταίει ένα ανθρώπινο λάθος»!
Καμία διαχρονική ευθύνη του κράτους, καμία ευθύνη από τη μη ανταπόκριση της Πολιτείας στις εκκλήσεις και προειδοποιήσεις των εργαζομένων…

Τοπικοί και κυβερνητικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας αφήστε για λίγο στις προεκλογικές σας φιέστες. Λάμψατε εξάλλου με την απουσία σας από τις εκδηλώσεις πένθους και διεκδίκησης της αλήθειας σε όλη τη χώρα.
Η κοινωνία θρηνεί και ζητά απαντήσεις…

Κέρκυρα 3/3/2023 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *