ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ. Εμπειρίες από τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας

Στην Ηγουμενίτσα ταξίδεψαν τμήματα των υποδομών του Κερκυραϊκού ΓΣ την Κυριακή 5 Φλεβάρη προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο Χάντμπολ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νέας Ιωνίας.

Ένας όμορφος και δυνατός αγώνας που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Νέας Ιωνίας και αποτέλεσε μια πολύ καλή εμπειρία για τους και τις εκκολαπτόμενες Κερκυραίες Χαντμπολίτσριες. Τον θαυμασμό των μικρών απέσπασε η Τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας και τερματοφύλακας στην Εθνική  μας ομάδα η Μάγδα Κεπεσίδου με την (ακόμη μία) σπουδαία της εμφάνιση βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδας της να αναδειχθεί κυπελλούχος. Η Μάγδα δέχτηκε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Κερκυραϊκού με μεγάλο ενθουσιασμό, φωτογραφήθηκε μαζί τους και έδωσε αυτόγραφα και χάρισε σε αρκετές μπλουζάκια της ομάδας της. Οι συνοδοί – προπονητές του Κερκυραϊκού κατά την διάρκεια του αγώνα εξηγούσαν στους μικρούς σχετικά με τον αγώνα αλλά αυτό που τους έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η αναφορά ότι η Κεπεσίδου Μάγδα, με την αδελφή της Νικολίνα, στην ηλικία τους έκαναν εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Ακριτική Αλεξανδρούπολη από όπου κατάγονται σε καθημερινή βάση προκειμένου να πηγαίνουν προπόνηση, ενώ σε ηλικία 15 και 16 ετών μετακινήθηκαν στην Αθήνα  προκειμένου να βρίσκονται σε υψηλο επίπεδο έχοντας την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς της. Αυτήν την στιγμή είναι και οι δύο φοιτήτριες, ενώ η Νικολίνα στέφθηκε και Παγκόσμια νικήτρια με την Εθνική μας ομάδα Χάντμπολ που κατέκτησε την 1η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν τον Ιούλιο του 2018!

Φυσικά δεν άφησαν την ευκαιρία για φιλικές συναντήσεις. Έτσι συναντήθηκαν με τις ομάδες της Ηγουμενίτσας, του Φαίακα και του ΠΑΟΚ.

Το ερχόμενο Σάββατο 11 Φλεβάρη οι ομάδες Παγκορασίδων Α και Β θα υποδεχτούν τις αντίστοιχες του Εθνικού Κοζάνη στο κλειστό γυμναστήριο των Λυκείων σε φιλικές συναντήσεις. Αφορμή η έλευση της γυναικείας ομάδας της Κοζάνης ενόψει του επίσημου αγώνα για την Α2  το Σαββάτο στις 15:00. Ο Κερκυραϊκός  ευχαρίστησε και δημόσια της ΚΕ Φαίακας (μπάσκετ) που παραχώρησε τις προπονητικές του ώρες το Σάββατο προκειμένου να διεξαχθούν οι φιλικές συναντήσεις , αφού δεν υπήρχε διαθεσιμότητα στο ΕΑΚ λόγω φόρτου αγωνιστικών υποχρεώσεων επισήμων αγώνων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *