Δ. Μπιάγκης: Άμεση μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα Παράρτημα του ΕΚΑΒ στην Βόρεια Κέρκυρα. Επαρκής στελέχωση όλων των δομών

Το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλάτων Νυμφών, όπου μια άτυχη 54η γυναίκα έχασε τη ζωή της, κατέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο απροστάτευτοι συνεχίζουν να είναι οι κάτοικοι της Περιφέρειας του νησιού μας στον τομέα της υγείας.
Οι αναφορές περί ασυνεννοησίας μεταξύ του τηλεφωνικού κέντρου του Ε.Κ.Α.Β. που εδρεύει στα Ιωάννινα και του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, καθιστούν πλέον σαφές και στον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας, πως είναι επιβεβλημένη η μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του Ε.Κ.Α.Β. από τα Ιωάννινα στην πόλη της Κέρκυρας.
Είναι επιτακτική πλέον η άμεση επιστροφή του τηλεφωνικού κέντρου του Ε.Κ.Α.Β., καθώς το αίτημα αυτό αποτελεί μέρος του κοινού υπομνήματος που συνυπόγραψαν όλοι οι φορείς της περιοχής μας και κατατέθηκε στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, όπως επίσης και η ίδρυση παραρτήματος του Ε.Κ.Α.Β. στην Βόρεια Κέρκυρα, η επαρκής στελέχωση όλων των δομών αλλά και η σωστή λειτουργία και ο συντονισμός, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *