Αλέκος Αυλωνίτης: Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ανιστόρητος είναι και πολιτικά μύωψ!!! .

Το να κατηγορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης το ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με ακροδεξιούς με αφορμή την προγραμματική και μόνο συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο είναι τουλάχιστον ανιστόρητο και πολιτικά ανορθόδοξο.
Πράττει, κατά περίεργο τρόπο, ό, τι μεθοδεύει ο ΣΚΑΪ στις γνωστές αντιΣΥΡΙΖΑ εκπομπές του.
Μάλλον έχει και πρόβλημα μνήμης και ξεχνά (!!) ότι το ΠΑΣΟΚ είχε συμμαχήσει με τη Ν.Δ. του Α. Σαμαρά και συγκυβέρνησε με τους ορίτζιναλ ακροδεξιούς Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη και φυσικά τον Καρατζαφέρη που επιστρατεύει σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης, δύο μάλιστα φορές, στην κυβέρνηση Παπαδήμου και στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Ξεχνά ότι παρά τη διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αυτή προχώρησε και ολοκληρώθηκε.
Ξεχνά ότι η συνεργασία αυτή είχε πλαίσιο αρχών και συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα για τη σωτηρία του ελληνικού λαού από τις σκληρές πολιτικές μνημονιακής λιτότητας.
Είναι προφανείς οι λόγοι που ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται κάτω από τη ζώνη στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατανοητό το πολιτικό του άγχος να επενδύσει σε όρους πολιτικής “καθαρότητας” με στόχο την αλίευση του κόσμου της κεντραριστεράς που έχει οργανωθεί στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και έχει διαγράψει οριστικά το ΠΑΣΟΚ από το λεξιλόγιό του.
Όμως, μάταιος κόπος! Ο λαός ζητά προτάσεις, λύσεις και πρόγραμμα προοδευτικό. Δεν πείθεται ούτε από την αναχρονιστική αναζωπύρωση κομματικών μύθων, ούτε από επιχειρήματα εκλογικής παραπλάνησης και υφαρπαγής της ψήφου του λαού που θα ενταθούν όσο πλησιάζουμε στις εθνικές εκλογές.
Το χειρότερο είναι ότι ο κ. Ανδρουλάκης παρά τα μαθήματα που πήρε το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, από τη συγκυβέρνηση με τη Δεξιά, δεν διδάχθηκε τίποτα. Όπως δεν διδάχθηκε ούτε και από την ολέθρια συμπόρευση με τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη.
Τα υπόλοιπα τα έχει κρίνει ο ελληνικός λαός και είναι σίγουρο πως θα επιβεβαιώσει τις κρίσεις του στις επικείμενες εκλογές.
Θα ήταν ελπιδοφόρο όμως, ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να υποδείξει στον κ. Ανδρουλάκη πως ο μόνος χώρος που θα μπορούσε να συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ είναι μόνο ο προοδευτικός και αριστερός χώρος και επουδενί η Δεξιά που ο επικεφαλής και αρχηγός της είναι ο ωτακουστής. Το όνομά του, αν δεν θυμάται και αυτό, είναι Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *