Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές στην Κέρκυρα. Εξιχνιάστηκαν -4- περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες (30.01.2023), το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ημεδαπός, για το αδίκημα της κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, ο ημεδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, μαζί με συνεργό του, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διέπραξαν διαδοχικά τέσσερεις κλοπές, από περιοχές στην περιφέρεια της πόλης της Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από το βράδυ της Κυριακής (29.01.2023) έως το πρωί της Δευτέρας (30.01.2023), διέρρηξαν στις περιοχές του Αγίου Ιωάννη, Αλεπού και Βουνιατάδων, τρία καταστήματα (σνακ μπαρ, παντοπωλείο και μίνι μάρκετ), από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -720- ευρώ και διάφορα προϊόντα, ενώ, επιπλέον, από την περιοχή Αλεπού αφαίρεσαν ένα αυτοκίνητο.
Από τις έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο καθώς και μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *