Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Μεσογγής για τα προβλήματα από τον “Μπάλλο” που δεν έχουν αποκατασταθεί

Την Κυριακή 29-01-2023 στις 11.00 το πρωί, στη ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΓΗΣ, θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατοίκων των περιοχών ΜΕΣΟΓΓΗΣ – ΜΩΡΑΪΤΙΚΩΝ–ΑΝΩ ΜΕΣΟΓΓΗΣ που έχουν πληγεί από τον «Μπάλο» και τις επόμενες πλημμύρες που ακολούθησαν, με σκοπό να ακουστεί η φωνή μας από Δήμο, Περιφέρεια και Κεντρικό Κράτος. Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης, απέναντι στην αδιαφορία τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε ολόκληρη τη λεκάνη απορροής του ποταμιού της Μεσογγής.
Οι μικρές παρεμβάσεις που έγιναν από την περιφέρεια δεν έχουν λύσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Πού είναι τα αντιπλημμυρικά έργα και τα έργα υποδομής που συναπαιτούνται, του Δήμου, της Περιφέρειας και του Κεντρικού Κράτους;
.Απαιτούμε άμεσα βραχυπρόθεσμα έργα για την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Μπάλο» και τις επόμενες πλημμύρες. Την άμεση επέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να μην έχουμε τα ίδια και χειρότερα με την επόμενη έντονη βροχόπτωση.
Αν δεν γίνουν μεγάλες, σοβαρές παρεμβάσεις, εκτός από τις περιουσίες μας και τις υποδομές ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *