Σύσκεψη τουριστικών φορέων στο Σαν Τζάκομο με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού

Συνάντηση των φορέων του τουρισμού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο ιστορικό δημαρχείο Σαν Τζάκομο υπό την Προεδρία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Παναγιώτη Βαρούχα.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο απολογισμός της πορείας της προηγούμενης τουριστικής περιόδου, ένας απολογισμός δράσεων, μια αποτύπωση των στοιχείων των αποτελεσμάτων όλων όσων έγιναν σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια τέθηκαν και οι στόχοι για την επόμενη τουριστική  περίοδο. Το ποιο σημαντικό είναι η αποτύπωση των στοιχείων ειδικά από την προβολή του website, καθώς επίσης από τις επισκέψεις δημοσιογράφων και τηλεοπτικών παραγωγών για το πώς και αν άφησαν αποτύπωμα οικονομικό είτε έμμεσα, είτε άμεσα.

Όπως τόνισε μιλώντας στο Corfu Channel και στην Ανδριάνα Βλάχου ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού  Πάνος Βαρούχας ότι οι σημαντικότερες δράσεις ήταν  η διαφήμιση μέσω των social media, καθώς επίσης η μεγάλη επισκεψιμότητα του website, το επικαιροποιημένο υλικό που εστάλη σε όλα τα γραφεία του ΕΟΤ και τέλος οι πολλές επισκέψεις εξειδικευμένων δημοσιογράφων με τον τουρισμό.

Στο πλαίσο της σύσκεψης σχεδιάστηκαν μια σειρά από δράσεις για την προβολή του τουριστικού προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *