Καιρός σήμερα: Βροχές και νοτιάδες επτά μποφόρ

Παραμένει βροχερός ο καιρός σήμερα Δευτέρα (23.01.2023) σε αρκετές περιοχές με τους νοτιάδες να φτάνουν τα επτά μποφόρ.
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία έως τις βραδινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα 6 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βoρειοδυτiκά θα φτάσει τους 7 με 10 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά που κατά τόπους στα βορειοδυτικά θα είναι πυκνές.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα θαλάσσια – παραθαλάσσια νότιοι νοτιοανατολικοί πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *