Καιρός: Νέες βροχές το βράδυ στα δυτικά και βόρεια

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα στα νότια και ανατολικά τμήματα της χώρας – Πού θα σημειωθούν λασποβροχές

Βροχοπτώσεις καταγράφηκαν έως το πρωί της Κυριακής 22/01 στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Στερεά, στα Δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στο Ιόνιο. Κατά το υπόλοιπό της ημέρας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

Από αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Στερεά, στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Πίνδου.
Στην Αττική σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών το βράδυ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι νότιων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο οι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και στα βόρεια τμήματά του τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει τους 15-17 βαθμούς Κελσίου με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα φτάσει τους 17-19 βαθμούς Κελσίου. Τέλος, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες κυρίως στα νότια και ανατολικά τμήματα της χώρας και κατά τόπους θα σημειωθούν λασποβροχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *