Λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς καυσίμων στα Διαπόντια Νησιά

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι στην Ερείκουσα, το Μαθράκι και τους Οθωνούς, βρίσκει επιτέλους τη λύση του.
Πρόκειται για τη μεταφορά καυσίμων και οχληρών φορτίων σε αυτά τα νησιά.
Μετά από τρεις άγονους διαγωνισμούς, το αποτέλεσμα του διαγωνισμού της Νέας Επιδοτούμενης Άγονης Γραμμής για τη μεταφορά καυσίμων και οχληρών φορτίων προς τα Διαπόντια Νησιά ήταν θετικό.
Εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και το επόμενο βήμα είναι ο έλεγχος του φακέλου που κατατέθηκε από τον υποψήφιο ανάδοχο και η υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Η μεταφορά καυσίμων στα Διαπόντια Νησιά είναι ζήτημα επιβίωσης για τους κατοίκους αυτών των νησιών, συνδέεται με τη ζωή και την οικονομική και αναπτυξιακή δραστηριότητα. Σημειώνεται ότι η προσπάθεια εστιάστηκε στο να δημιουργηθεί νέα άγονη γραμμή που να αφορά ειδικά τη μεταφορά καυσίμων και οχληρών φορτίων και να επιδοτηθεί αναλόγως καθώς μέχρι τώρα αφορούσε μόνο τη μεταφορά επιβατών.
Σε δήλωση του, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατέχης, που το προηγούμενο διάστημα μαζί με τη Δήμαρχο κ.Μερόπη Υδραίου είχαν πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την ολοκλήρωση και ευόδωση του διαγωνισμού, εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή τη αναμφίβολα θετική εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *