Αποσύρεται από τη διαδικασία υποψηφιοτήτων στο Δήμο κεντρικής Κέρκυρας ο Τηλέμαχος Γαβαλάς. Ακολουθεί ο Γιώργος Καρύδης;

Είναι γνωστό ότι στη διαδικασία για την ανάδειξη υποψήφιου Δημάρχου από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν μέχρι πρότινος ο Τηλέμαχος Γαβαλάς, ο Γιώργος Καρύδης και ο Αλέκος Μιχαλάς. Μάλιστα το περασμένο Σάββατο είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση των τριών παρουσία και άλλων στελεχών τους ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών ο πρώην Περιφερειάρχης και επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι από την «κούρσα» αποχωρεί ο Τηλέμαχος Γαβαλάς και ο βασικός λόγος που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση είναι η καθυστέρηση των διαδικασιών. Ο Τηλέμαχος Γαβαλάς θα παραμείνει ενεργός στις εξελίξεις και θα συμμετάσχει στις Περιφερειακές εκλογές με τον ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή όμως εντείνονται οι φήμες ότι αναμένεται και η αποχώρηση από τη διαδικασία του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της «Κερκυραϊκής Συμμαχίας’ Γιώργου Καρύδη, για τους ίδιους ακριβώς λόγους για τους οποίους αποχώρησε και ο Τηλέμαχος Γαβαλάς.

Έτσι αν  δεν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να υποστηρίξει στο Δήμο κεντρικής Κέρκυρας τον Αλέκο Μιχαλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *