Συνελήφθησαν δύο άτομα, για διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν, χθες (13.01.2023), στην Κέρκυρα, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δύο άτομα, για διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες (13.01.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, ένας ημεδαπός, καθώς, μετά από σχετικές καταγγελίες, προέκυψε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, παραβιάζοντας τις πόρτες τριών λεωφορείων που βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης του ΚΤΕΛ, στην πόλη της Κέρκυρας, αφαίρεσε από το εσωτερικό των δύο εξ αυτών, συνολικά, το χρηματικό ποσό των -480- ευρώ και άλλα αντικείμενα.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων που επιστράφηκαν στους κατόχους τους.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (13.01.2023), το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, ημεδαπός, ο οποίος λίγη ώρα πριν τη σύλληψή του, είχε αφαιρέσει, από προαύλιους χώρους δύο οικιών, στην περιοχή του Περάματος, μεταλλικά αντικείμενα και σωλήνες, ενώ, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης, σε μία εκ των δύο οικιών είχε προβεί, άλλες δύο φορές, σε αντίστοιχες πράξεις κλοπής, κατά το χρονικό διάστημα από 23.12.2022 έως 25.12.2022.
Προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, στο πλαίσιο της οποίας, κατασχέθηκε -1- ι.χ. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών.
Οι συλληφθέντες και για τις δύο περιπτώσεις κλοπών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *