Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκε ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ σοβαρά τραυματισμένος στο Κ.Υ Λευκίμμης

Κέρκυρα, στον 21ο αιώνα σοβαρά τραυματισμένος ποδοσφαιριστής μεταφέρεται στο Κ.Υ Λευκίμμης στην καρότσα αγροτικού.

Άγιο είχε ένας νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ όταν το απόγευμα του Σαββάτου τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε η παρέμβαση του διασώστη Φάνη Βλάσση ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα και ο οποίος παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Στη συνέχεια όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στην καρότσα ενός αγροτικού, επειδή όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση του ο Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ της Κέρκυρας η βάση του ΕΚΑΒ  της Νότιας Κέρκυρας το Σάββατο 14 Ιανουαρίου δεν διέθετε πλήρωμα σε βάρδια. Έτσι θα έπρεπε να ξεκινήσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την πόλη της Κέρκυρας με αποτέλεσμα να χανόταν πολύτιμος χρόνος που θα έθετε ενδεχομένως σε κίνδυνο την υγεία του νεαρού ποδοσφαιριστή. Για αυτό τον λόγο ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά τον τραυματισμό του, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του , κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί επειγόντως στο Κ.Υ της Λευκίμμης και αυτό έγινε στην καρότσα του αγροτικού.

Για μια ακόμα φορά γίνεται αντιληπτό το διαχρονικό αίτημα των εργαζομένων του ΚΑΒ της Κέρκυρας για την πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ και του σταθμού της πόλης και του σταθμού της Νότιας Κέρκυρας, αλλά και να δημιουργηθεί σταθμός στελεχωμένος και εξοπλισμένος επαρκώς και στο βορρά.

Λείπει προσωπικό, λείπει εξοπλισμός κυρίως νέα ασθενοφόρα, πρέπει να καλυφθεί και η θέση γιατρού στο ΕΚΑΒ και επιτέλους να επιστρέψει στο νησί το τηλεφωνικό κέντρο από τα Γιάννενα.

Είναι τα διαχρονικά αιτήματα που διατυπώνει ο σύλλογος εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και ο Πρόεδρος του Χρήστος Κυπριώτης, αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής μένουμε στα λόγια παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *