Νίκος Κουρής: Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Εναν περίπου χρόνο μετά την αναταραχή στην οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη, μετά τον θάνατο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, ο γιος του Νίκος Κουρής, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Κουρής παντρεύτηκε με την ηθοποιό Γωγώ Φάκου στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, έχοντας στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε την 1η Αυγούστου στον Ωρωπό, στην παράσταση «Φιλική Εταιρεία» όπου έπαιζε η Γωγώ Φάκου, ενώ ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 7/1 με κουμπάρους την Μαρία και τον Τάσο Βουτσά.

«Με δόξα και τιμή… κυρία Θεοδωράκη λοιπόν!!!! Ήταν όλα παραμυθένια!!!!Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας… Σας ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους, με κάθε τρόπο, ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη!!!» έγραψε η νύφη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα η Γωγώ Φάκου αποκάλυψε και λεπτομέρειες από τον γάμο σημειώνοντας πως με τον Νίκο Κουρή αποφάσισαν να τα κάνουν όλα διαφορετικά και να μην ακολουθήσουν την παράδοση που θέλει τον γαμπρό να μην βλέπει τη νύφη πριν το Μυστήριο της Εκκλησίας. «Εμείς τα κάναμε όλα διαφορετικά κι αυτό έκανε τόσο ιδιαίτερο το γάμο μας…ο γαμπρός ήταν παρόν στις ετοιμασίες της νύφης, μου φόρεσε αυτός τα παπούτσια και πήγαμε μαζί στην εκκλησία…Φυσικά είχαμε μείνει μαζί το προηγούμενο βράδυ και σε όλη την προετοιμασία του γάμου, επιλέξαμε μαζί νυφικό, κοστούμι κτλ…Εξ άλλου αυτό το ” μαζί ” καρδιάς, από την πρώτη μέρα ήταν που μας οδήγησε εδώ…ή μάλλον το είναι αδύνατον μην είναι “μαζί”…»

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *