Με ευχές για υγεία και δυνατή αυτοδιοίκηση η κοπή πίτας από τη Δήμαρχο Μ. Υδραίου

Με ευχές για υγεία, ευημερία και πιο δυνατή αυτοδιοίκηση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου, με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριου, παρουσία των μελών της δημοτικής αρχής, εκπροσώπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημ. Συμβούλιο, των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Αυλωνίτη, του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μπιάνκη, του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζορμπά και εκπροσώπων των τοπικών αστυνομικών, πυροσβεστικών και λιμενικών αρχών.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την σημερινή τελετή καθώς είναι η πρώτη φορά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, που εκλήθη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου. Από την πλευρά τους οι Βουλευτές Αλ. Αυλωνίτης και Δημ. Μπιάνκης ευχήθηκαν στη δημοτική αρχή, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τους εργαζόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, στάθηκαν ιδιαίτερα στη σημασία της συνεργασίας και της σύνθεσης απόψεων προς όφελος του τόπου. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφ. Γκίκας λόγω απουσίας του στην Αθήνα απέστειλε μήνυμα για καλή χρονιά με υγεία και προκοπή για το Δήμο και τους εργαζόμενους. Ανάλογες ήταν και οι ευχές του εκπροσώπου της μείζονος αντιπολίτευσης και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κ. Νικολάου Βραδή.
Από την πλευρά της η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, αναφέρθηκε συνοπτικά στην προσπάθεια την οποία κατέβαλε η δημοτική αρχή τα τρία χρόνια που πέρασαν υπό τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και της διεθνούς συγκυρίας. Επεσήμανε ότι παρά τα αρνητικά δεδομένα, έγιναν πολλά έργα, επιλύθηκαν χρόνια προβλήματα, προωθήθηκαν διαδικασίες χρηματοδοτήσεων και σειρά ζητημάτων που θα βελτιώσουν τη ζωή και την καθημερινότητα των δημοτών, ενώ ευρεία υπήρξε η κοινωνική πολιτική του Δήμου για τους αδύναμους και ευάλωτους συνδημότες. Για τον χρόνο που ξεκίνησε, η Δήμαρχος τόνισε ότι στο σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής περιλαμβάνεται πληθώρα παρεμβάσεων και έργων σε όλους τους τομείς του Δήμου με έμφαση στις υποδομές, στον πολιτισμό και στον εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή μετάβαση του Δήμου. Η Μ. Υδραίου, τόνισε την ανάγκη να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η τοπική αυτοδιοίκηση, να είναι στο κέντρο των αποφάσεων και εξελίξεων ο Δημότης και ευχαριστώντας τους αντιδημάρχους, τα μέλη της δημοτικής της ομάδας, τον Γεν. Γραμματέα και ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους του Δήμου για τη συνεισφορά τους, ευχήθηκε υγεία, ευημερία, αγάπη και μεράκι για το δημοτικό λειτούργημα και μια Καλή και Καρποφόρα Χρονιά σε όλες και όλους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Μαράσλειου μεγάρου και το φλουρί βρήκε υπάλληλος του Δήμου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *