Επίσκεψη Στέφανου Γκίκα στο Κτηματολόγιο Κέρκυρας

Επίσκεψη στο Κτηματολόγιο Κέρκυρας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας όπου ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο και Πρόεδρο των Συμβολαιογράφων,Κώστα Γιαννακούρη, για τα ζητήματα του Κτηματολογίου Κέρκυρας.

Ο Βουλευτής αντάλλαξε ευχές με τους υπαλλήλους, ενώ μετέφερε την βούληση της κυβέρνησης για ολοκλήρωση της κτηματογράφησης της Κέρκυρας στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Ο κ. Γκίκας αναφέρθηκε στην πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Κτηματολογίου Α.Ε. κ.Δημήτρη Σταθάκη ο οποίος τον ενημέρωσε ότισε σύντομο χρόνο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης Διευθυντού στο Περιφερειακό Κατάστημα Κτηματολογίου της Κέρκυρας και ότι η σύμβαση για την Κτηματογράφησηυπεγράφη στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται η Κτηματογράφηση 313.000 δικαιωμάτων στην Κέρκυρα, ενώ οι αιτήσεις των πολιτών θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο του 2023.

Τέλος ο Βουλευτής ανέφερε ότι ο διαγωνισμός για την επιλογή του νέου κτιρίου που θα στεγαστεί το Κτηματολόγιο στην Κέρκυρα πρόκειται να προκηρυχθεί το πρώτο τρίμηνο του 2023.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *