Εκδηλώσεις στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και υλοποίησε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, παιχνίδια κ.α.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση φορέων και Ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Σήμερα (20.12.2022), αντιπροσωπεία αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, επισκέφθηκαν το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Μέλισσα», όπου προσέφεραν δώρα που συγκεντρώθηκαν από το σύνολο του προσωπικού, στις νέες και τους νέους του Κέντρου, συνομίλησαν μαζί τους και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό στους χώρους του. Από την πλευρά τους, οι ωφελούμενοι του Κέντρου, εξέφρασαν τη χαρά τους για την επίσκεψη, προσφέροντας στην αντιπροσωπεία των αστυνομικών μπισκότα που παρασκευάζουν οι ίδιοι στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής τους.
Παράλληλα, σήμερα το πρωί (20.12.2022), από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας, παραδόθηκαν στον Οίκο Ευγηρίας (Γηροκομείο Λευκάδας), είδη (τρόφιμα κ.α.) που συγκέντρωσε το προσωπικό της.
Τέλος, το Σάββατο (17.12.2022), στο Αστυνομικό Μέγαρο Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή και οι χώροι γέμισαν με φωνές και χαμόγελα μικρών παιδιών του προσωπικού που υπηρετεί στο νησί. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανταλλάχθηκαν ευχές και προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά με τη συνδρομή της Ένωσης Αξιωματικών Ιονίων Νήσων και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κέρκυρας.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το Νέο Έτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *