Συνάντηση Στέφανου Γκίκα και Παναγιώτη Τσακλόγλου για Προβλήματα του ΕΦΚΑ Αγροτών

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παναγιώτη Τσακλόγλου είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας κατά την οποία συζητήθηκε σειρά ασφαλιστικών ζητημάτων που απασχολούν αρκετούς πολίτες.
Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Γκίκας έθεσε στον Υφυπουργό ένα ζήτημα που αφορά αρκετούς ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ Αγροτών (πρ. ΟΓΑ), οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά την αίτηση συνταξιοδότησης, σε περίπτωση που εκ παραδρομής δεν δήλωσαν κάποια χρονιά αγροτικό εισόδημα. Μάλιστα το πρόβλημα αυτό παρατηρείται συχνότερα σε γυναίκες ασφαλισμένες του ΕΦΚΑ Αγροτών.
Ο κ. Τσκακλόγλουανέφερε πως το πρόβλημα θα εξεταστεί, προκειμένου να διευθετηθεί και να προχωρήσουν οι αιτήσεις συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων.
Επιπλέον ο Βουλευτής έθεσε το ζήτημα καταβολής επικουρικής σύνταξης στους δικαιούχους του πρ. Ταμείου Πρόνοιας Ξενοδόχων.
Ο Στέφανος Γκίκας ζήτησε επιπλέον από τον Υφυπουργό την καλύτερη στελέχωση του Παραρτήματος του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, προκειμένου να αναβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των πολιτών. Σημείωσε ότι το υφιστάμενο προσωπικό δεν επαρκεί για την εξυπηρέτηση του συνόλου των ασφαλισμένων της Π.Ε. Κέρκυρας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *