Η ετήσια γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η ετήσια εορτή του Δικηγορικού Συλλογου Κερκυρας για την εορτή του πολιούχου του τόπου μας Αγίου Σπυρίδωνα, στην αίθουσα τελετών του ΔΣΚ.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μακρά παράδοση του Δικηγορικού μας Συλλογου, όπου παρίστανται δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί γραμματείς.

Προσφέρθηκαν παραδοσιακοί λουκουμάδες και ποτά, ενώ στη γιορτή παρέστη και το Σύνολο Ξύλινων Πνευστών της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού κ. Σπυρου Ρουβα, που παρουσίασε μια 20λεπτη συναυλία, σε σύμπραξη με Συναδέλφους – Δικηγόρους, οι οποίοι ασκούνται σε μουσικά όργανα, στη μουσική σύνθεση η στη φωνή.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν με σόλο Φλαουτο η Δικηγορος Κατερινα Ανδριωτη, με σόλο Βιολοντσέλο ο Δικηγορος Σπυρος Παπαδόπουλος και με σόλο φωνή ο Δικηγορος Κωνσταντινος Χειρδαρης, του οποίου ερμηνεύτηκε και μια μουσική σύνθεση.

Μεταξύ άλλων παιανιστηκαν το απολυτικιο του Αγίου Σπυρίδωνα και τα Κερκυραϊκά παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.

Η παρουσία των προσκεκλημένων υπήρξε πολυπληθής, ο Προεδρος του ΔΣΚ κ. Κοντος χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ ανταλλάχθηκαν ευχές για του Αγίου και για τις επικείμενες γιορτές μεταξύ των παρισταμένων, ευχόμενοι και του χρόνου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *