Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται η αναβάθμιση των γηπέδων του δήμου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για τον αθλητισμό και πολιτισμό . Η Δημοτική Αρχή υλοποιεί τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο σύνολο των γηπέδων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας για σύγχρονους, ασφαλείς και πλήρως λειτουργικούς χώρους άθλησης. Υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού- Αθλητισμού κ.Θεοδώρου Μαυρωνά και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου κ.Ιωάννη Καλούδη πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων :
• Γήπεδο Κασσιώπης : Εγκατάσταση-τοποθέτηση σκέπαστρου στην κερκίδα δίνοντας λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολούσε τον αθλητικό κόσμο της περιοχής.
• Γήπεδο Νυμφών: Τοποθέτηση νέων νυχτερινών προβολέων σύγχρονης τεχνολογίας τύπου LED,
• Γήπεδο Καρουσάδων : Συντήρηση της περίφραξης και συμπλήρωση των σκαρών των αποδυτηρίων,
• Ενίσχυση στο σύνολο των γηπέδων με τρίμα ελαστικού (καουτσούκ) για την προπόνηση των αθλούμενων υπό καλύτερες συνθήκες.
Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται σε όλα τα γήπεδα της Βόρειας Κέρκυρας ώστε η νεολαία και όλοι οι αθλούμενοι να αθλούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Η λειτουργική, χρηστική και αισθητική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Βόρειας Κέρκυρας υλοποιείται με στόχο την ανάπτυξη της αθλητικής κουλτούρας, ενθαρρύνοντας παράλληλα την αθλητική δραστηριότητα σε σύγχρονους, φιλόξενους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους για τα αθλητικά σωματεία αλλά και όλους τους αθλούμενους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *