Ενισχύεται με νέα οχήματα ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Με δύο νέους εκσκαφείς και ένα φορτηγό σύγχρονης τεχνολογίας ενισχύθηκε ο στόλος οχημάτων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, που ήδη έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό.
Με τα νέα σύγχρονα μηχανήματα έργου αυξάνονται σημαντικά οι επιχειρησιακές δυνατότητες του Δήμου ως προς την εκτέλεση τεχνικών εργασιών αναβαθμίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η συγκεκριμένη προμήθεια οχημάτων εντάσσεται στο πλαίσιο της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Πέρα από τους δύο εκσκαφείς και το φορτηγό, ο Δήμος έχει ήδη παραλάβει δύο καλαθοφόρα οχήματα και ένα σάρωθρο. Όλα τα οχήματα ενισχύουν ήδη τις υπηρεσίες του Δήμου και χρησιμοποιούνται σε έργα και δράσεις που συνδέονται με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Η Δήμαρχος Μ. Υδραίου δήλωσε: «Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για να ενισχύσουμε, να ανανεώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον στόλο οχημάτων του Δήμου μας. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας έχει πλέον περισσότερα μέσα και όπλα στη μάχη για την υλοποίηση έργων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *