Σεμινάριο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης για παραγωγούς

Στο πλαίσιο διοργάνωσης επόμενων δράσεων, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, διοργανώνει στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2022, εκπαιδευτικό σεμινάριο για παραγωγούς (ξεκινώντας πιλοτικά από την Κέρκυρα), με θέμα :
«Τεχνικές Πωλήσεων και εξυπηρέτηση πελάτη»
Η διαδικασία συμμετοχής σε σεμινάρια διευρύνει και ενισχύει άμεσα ή έμμεσα την επαγγελματική ενασχόληση των παραγωγών/ επιχειρηματιών ενώ παράλληλα η ασφαλής αυτή εξάσκηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Στο σύγχρονο πλαίσιο του εμπορίου οι τεχνικές πωλήσεων είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Πλέον οι πελάτες είναι αρκετά ενημερωμένοι, έχουν ποικίλους τρόπους επικοινωνίας και αγοράς και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια ανεξάντλητη λίστα προϊόντων και υπηρεσιών.
To εν λόγω σεμινάριο, εστιάζει στις τεχνικές και τις δεξιότητες που σχετίζονται με τις αποτελεσματικές πωλήσεις καθώς και στη δημιουργία και τη διάχυση ενιαίας οργανωσιακής κουλτούρας που εστιάζει στο κτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με τον Πελάτη.
Η παρακολούθηση σεμιναρίων προσδίδει σημαντικά οφέλη, όπως :
-Οι συμμετέχοντες αποκτούν πρόσβαση σε γνώση Ειδικών και έμπειρων εισηγητών και όχι μόνο.
-Μοιράζονται ιδέες, που μπορούν να αναπτύξουν την σκέψη τους.
-Συζητώντας με τους άλλους συμμετέχοντες, ανταλλάσουν εμπειρίες, ιδέες και μαθαίνουν από την εμπειρία και γνώση τους, πέραν αυτών που μαθαίνουν από τον εισηγητή.
-Έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον, με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον στο οποίο μπορούν να εξασκήσουν την αυτοπεποίθηση και εξωστρέφειά τους και τις δημόσιες σχέσεις τους διευρύνοντας σε τελική ανάλυση την δικτύωσή τους
-Από όλη την παραπάνω ενεργή συμμετοχή, κερδίζουν από την ανανέωση της εσωτερικής τους κινητοποίησης, καθώς νοιώθουν πιο ισχυροί και ενεργητικοί. Επιπλέον είναι σαφές ότι συμβάλλει και στην τόνωση της αυτοεκτίμησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό τους ενισχύοντας τον ενθουσιασμό τους.
«Είναι μια καλή ευκαιρία να “προσφέρουμε” στους παραγωγούς/επιχειρηματίες ως αντάλλαγμα της συνεργασίας τους, στις διάφορες εκθέσεις προβολής και φεστιβάλ, ένα τέτοιο σεμινάριο επιμόρφωσης, το οποίο θα τους παρέχει την δυνατότητα να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν σύγχρονα εργαλεία τεχνικών πωλήσεων» ανέφερε ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κ. Νικόλαος Μουζακίτης.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί, κατόπιν ευγενικής παραχώρησης, σε αίθουσα του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *