Εκδήλωση του συλλόγου Γονέων και Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος «ΔΙΑΠΛΟΥΣ»

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στη Νέα Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» πραγματοποίησε με επιτυχία το ανοιχτό του κάλεσμα.
Τα μέλη του Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα μέλη, τους γονείς και κηδεμόνες θεραπευομένων , τους φίλους και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αρχής γενομένης της κας. Ανδριώτη, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Ενίσχυσης και Απασχόλησης του κ. Μωραϊτη Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, του κ. Παυλίδη, πρώην Βουλευτή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα, του κ. Κροκίδη, πρώην Δημάρχου Παρελίων και νυν πολιτευτή με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, της κας. Πανδή, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τον κ. Καλούδη επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα» και πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, του κ. Ρουμπάτη Διοικητή του Γ.Ν.Κ. της κας. Καλαϊτζόγλου Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Γ.Ν.Κ. του κ. Κακαβίτσα, πρώην Διοικητή Γ.Ν.Κ., του κ. Χαβιάρα, Διευθυντή τουΨυχιατρικού Τομέα του Γ.Ν.Κ., της κας. Γονίδη μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜΟΠ – ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ, του κ. Δολιανίτη, Πρόεδρο του Συλλόγου «ΣΤΗΡΙΞΗ» και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜΟΠ – ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ και του κ. Μωραϊτη Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν ενεργά σε μία πολύωρη εποικοδομητική συζήτηση.
Κατέστη σαφές ότι Σύλλογος και Μονάδα Απεξάρτησης είναι δύο διαφορετικές οντότητες και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος στηρίζεται έμπρακτα από τον Σύλλογο.
Στα προσεχή σχέδιά μας είναι η πραγματοποίηση δύο πολύ σημαντικών και εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκδηλώσεων. Η πρώτη με ομιλητή τον Εθνικό Συντονιστή κατά των ναρκωτικών κ. Χρήστο Κουϊμτσίδη και η δεύτερη με ομιλήτρια την Ψυχίατρο – Συγγραφέα και επί σειρά ετών διευθύντρια της δομής 18ΑΝΩ κα. Κατερίνα Μάτσα της οποίας την στήριξη είχαμε και στο ανοιχτό κάλεσμα μας.
Τέλος να θυμίσουμε σε όλους τους Κερκυραίους πολίτες ότι οι πόρτες του Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτές για ένα Σύλλογο με δυνατή φωνή, ελεύθερο και ακομμάτιστο.
Γιατί αξιοπρέπεια δεν υπάρχει χωρίς ελευθερία…

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΔΙΑΠΛΟΥΣ
Η Πρόεδρος

ΦΑΡΟΥΓΓΙΑ ΘΗΡΕΣΙΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *