Εγκαίνια ενός ακόμα βρεφικού σταθμού στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας

«Αυτή η δημοτική αρχή θα συνεχίσει, μέχρι την τελευταία ημέρα, να υλοποιεί και να παραδίδει έργα που αλλάζουν την εικόνα του τόπου μας, έργα που έχουν ως άμεσα ωφελούμενους τον πολίτη, την οικογένεια.
Άλλοι περιορίζονται μόνο στα λόγια, εμείς μιλάμε με έργα. Και θα συνεχίσουμε να μιλάμε με έργα» τόνισε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στα εγκαίνια ενός ακόμα βρεφικού σταθμού στην πόλη της Κέρκυρας.
Πρόκειται για τον 2ο βρεφικό σταθμό, τον δεύτερο που δημιουργήθηκε και λειτουργεί πλέον στην πόλη και στεγάζεται στην οδό Ακαδημίας στη πόλη της Κέρκυρας σε ένα ασφαλές, πλήρως ανακαινισμένος, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο.
Παράλληλα όπως τόνισαν η Δήμαρχος αλλά και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του ΣΥΚΟΙΠΑ Μαρία Ζερβού, αναζητούνται δύο ακόμα κατάλληλα κτίρια για να δημιουργηθούν δύο ακόμα βρεφικοί σταθμοί αλλά αυτή τη φορά στις δημοτικές ενότητες. Η κ. Ζερβού στην τοποθέτησή της ευχαρίστησε την διευθύντρια και το προσωπικό του σταθμού καθώς και όλους τους συνεργάτες της στον Οργανισμό για την αποτελεσματική και κοπιώδη προσπάθεια την οποία καταβάλλουν.
«Όπως είχαμε δεσμευτεί πριν από τρία χρόνια, το 2023 ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας θα έχει περισσότερους βρεφικούς σταθμούς με καλύτερο εξοπλισμό αλλά και συνθήκες για τα παιδιά και για τους εργαζόμενους. Και η δέσμευση αυτή έγινε πράξη.» τόνισε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *