Συνάντηση Στέφανου Γκίκα με ΓΓ ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη για την Προβολή της Π.Ε. Κέρκυρας

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη είχε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας, κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την τουριστική προβολή της Π.Ε. Κέρκυρας.

Ο κ. Γκίκας εστίασε στην ανάγκη προώθησης εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως είναι ο θρησκευτικός, ο γαστρονομικός, ο καταδυτικός τουρισμός κ.α.. Πρόκειται για μορφές τουρισμού που έχουν αναφορά στην Κέρκυρα και υπάρχει περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξής τους. Ο κ. Φραγκάκης υπογράμμισε ότι ο ΕΟΤ είναι πάντα πρόθυμος να υιοθετήσει και να στηρίξει εμπράκτως ανάλογες προτάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού σημείωσε ότι ο ΕΟΤ έχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης ξένων δημοσιογράφων για να επισκεφτούν την Ελλάδα, ώστε να παρουσιάσουν και να διαφημίσουν Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα τους. Σημείωσε επιπλέον ότι η Κέρκυρα συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στη διεθνή καμπάνια του ΕΟΤ.

Τέλος, ο κ. Φραγκάκης ενημέρωσε τον κ. Γκίκα ότι από τις επαφές που είχε ο ΕΟΤ με μεγάλους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην τουριστική έκθεση World Travel Market που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο, διαφαίνεται ότι για το 2023 θα υπάρξει νέα αύξηση των αεροπορικών δρομολογίων προς την Ελλάδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *