Σπύρος Νεράντζης: “Κύριε Πρόεδρε η διακοπή της ψηφοφορίας σημαίνει και απόρριψη της πρότασης μας για ψήφιση;”

Κε Πρόεδρε, σχετικά με την 29η συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου θα θέλαμε να σας αναφέρουμε και να σας ερωτήσουμε :
1. Σχετικά με το θέμα : “Έγκριση ψηφίσματος για το Γενικό Νοσοκομείο Kέρκυρας” : Απορούμε Κε Πρόεδρε γιατί μπαίνει σε ψηφοφορία ! Στην τελευταία συνεδρίαση αποφασίσαμε όλοι για την κατάθεση δύο ψηφισμάτων, ένα του Κου Μπούκα και ένα από την ΛΑΣΥ! Στο ψήφισμα του Κου Μπούκα, συμπληρώσαμε κάποιες απόψεις και των υπολοίπων παρατάξεων , το ξαναδιάβασε ο Κος Μπούκας και μείναμε στο να τα διατυπώσει όλα μαζί ο Κος Μπούκας, να τα στείλει το γραφείο συλλογικών οργάνων στις παρατάξεις για τυχόν παραλείψεις και να κατατεθεί. Καμία παράταξη, κανείς Δημοτικός Σύμβουλος δεν διαφώνησε σε κανένα από τα άρθρα, ούτε κανείς ζήτησε καμία αλλαγή ή τροποποίηση. Όλοι (πλην ΛΑΣΥ) είχαμε συμφωνήσει στο ενιαίο ψήφισμα του Κου Μπούκα. Κε Πρόεδρε κακώς μας παρουσιάζεται και άλλα ψηφίσματα και αλλοιώνεται την απόφαση του συλλογικού μας οργάνου. Αν θέλετε να φέρετε και άλλα ψηφίσματα θα πρέπει να καλέσετε άλλη συνεδρίαση.
2. Σχετικά με το θέμα “Έγκριση για τη διάθεση χρήσης κοινοχρήστου χώρου στην Άνω Πλατεία (Συντριβάνι) της Δημοτικής Ενότητας Κερκυραίων, για την τοποθέτηση και λειτουργία καρουζέλ και άλλων παιχνιδιών για το χρονικό διάστημα από 01.12.2022 έως 31.01.2023” :
Μετά την τηλεφωνική σας ενημέρωση – υπενθύμιση και μετά την τηλεφωνική ενημέρωση – υπενθύμιση της γραμματείας του Γραφείου Συλλογικών Οργάνων, θέλουμε να σας θυμίσουμε και γραπτώς ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου η συζήτηση διεκόπη κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας και ενώ κατατέθηκαν 2 προτάσεις προς ψήφιση. Μία ως η εισήγηση και μία για την δημιουργία των εκδηλώσεων στη πλατεία στο Σαρόκο, για την οποία υπάρχουν οι κατάλληλες αδειοδοτήσεις σε αντίθεση με τον χώρο στην Άνω Πλατεία για τον οποίο χρειάζεται και η ανάλογη διαδικασία αδειοδότησης. Με μεγάλη μας έκπληξη όμως βλέπουμε ότι καλούμαστε να ψηφίσουμε για μία μόνο πρόταση.
Κε Πρόεδρε η διακοπή της ψηφοφορίας σημαίνει και απόρριψη της πρότασης μας για ψήφιση ;

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *