Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Εμπορικού Συλλογου της Κέρκυρας. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Γιάννης Αλέγρης

Στην Κέρκυρα σήμερα 14/11/22 ημέρα Δευτέρα και ώρα 2.45 μ.μ. συνήλθε στα γραφεία του Συλλόγου κατόπιν προσκλήσεως του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου κ. Ιωάννη Αλέγρη , το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας που προέκυψε από τις εκλογές στις 7/11/2022 για την ανάδειξη νέας Διοικήσεως , με θέμα την συγκρότηση σε σώμα.
Παρόντες οι κ.κ. : Αλέγρης , Σοφιανός , Κρεμόνας , Δαφνής , Τριαντάφυλλος , Φρέν , Μελίδης , Σκιαδόπουλος Ν. Σπύρος , Λαβράνος , Σκιαδόπουλος Θ. Σπύρος , Στούπα .
Ο κ. Αλέγρης καλωσόρισε και συνεχάρη τους παρόντες για την εκλογή τους , τόνισε ότι προέχει η ενότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου και όρισε την έναρξη της ψηφοφορίας για τα αξιώματα.
Προτείνεται ο πλειοψηφίσας των εκλογών κ. Αλέγρης Ιωάννης για το αξίωμα του προέδρου. Κατόπιν ψηφοφορίας ο κ. Αλέγρης λαμβάνει 11 ψήφους και εκλέγεται Πρόεδρος .
Για το αξίωμα του Α΄ Αντιπροέδρου προτείνεται ο κ. Κρεμόνας Άρης και κατόπιν ψηφοφορίας λαμβάνει 11 ψήφους
Για το αξίωμα του Β΄ Αντιπροέδρου προτείνεται ο κ. Σοφιανός Στέλιος και κατόπιν ψηφοφορίας λαμβάνει 11 ψήφους .
Για το αξίωμα του Γ. Γραμματέα προτείνεται ο κ. Λαβράνος Χρήστος και κατόπιν ψηφοφορίας λαμβάνει 11 ψήφους .
Για το αξίωμα του Ταμία προτείνεται ο κ. Τριαντάφυλλος Σπύρος και κατόπιν ψηφοφορίας λαμβάνει 11 ψήφους .
Το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου έχει ως εξής :
Πρόεδρος Αλέγρης Ιωάννης
Α΄ Αντιπρόεδρος Κρεμόνας Άρης
Β΄ Αντιπρόεδρος Σοφιανός Στέλιος
Γ. Γραμματέας Λαβράνος Χρήστος
Ταμίας Τριαντάφυλλος Σπύρος
ΜΕΛΗ
Δαφνής Γιώργος , Μελίδης Αλέξανδρος, Σκιαδόπουλος Θ. Σπύρος , Στούπα Μαρίνα , Σκιαδόπουλος Ν. Σπύρος , Φρέν Άγγελος .

Ο πρόεδρος μετά την ομόφωνη εκλογή του προχώρησε στην εξής δήλωση.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας Γιάννης Αλέγρης μετά την ομόφωνη εκλογή του συνεχάρη τα νέα μέλη για την εκλογή τους εύχεται στο νέο Δ.Σ καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν και τονίζει τα εξής
Πριν δυο χρόνια ,όταν ανέλαβα την προεδρία του Ε.Σ.Κ. ήξερα ότι το στοίχημα ήταν μεγάλο και δύσκολο ,ήξερα ότι οι συνάδελφοι έμποροι είχαν ανάγκη την φωνή και την στήριξη του Συλλόγου.
Βάλαμε στόχους δουλέψαμε και ενώσαμε τις δυνάμεις μας.
Συζητήσαμε, διαφωνήσαμε ,συμφωνήσαμε ,ανταλλάξαμε ιδέες ,είχαμε διαφορετικές απόψεις, συγκρουστήκαμε ,άλλα καταφέραμε όλες οι αποφάσεις που πήραμε να είναι ομόφωνες και να εφαρμόζονται στην πράξη για το κοινό όφελος .
Ο Εμπορικός Σύλλογος υψώνει το ανάστημα του.
Στόχος μας, ήταν και παραμένει η διασφάλιση των μικρομεσαίων και πολύ μικρών εμπορικών επιχειρήσεων άλλα και η καλή συνεργασία με όλους τους παραγωγικούς φορείς της αγοράς άλλα και όχι μόνο.
Ευθήνη μας, να ανταποκριθούμε σε όλες τις νέες προκλήσεις.
Συνεχίζουμε το έργο μας , και είμαι βέβαιος ότι με σοβαρή δουλειά , συνεργασία και επειδή το νέο ΔΣ αποτελείτε από σοβαρούς και επιτυχημένους ανθρώπους που έχουν δικά τους καταστήματα που πάλεψαν τα τελευταία δέκα δύσκολα χρόνια να σταθούν όρθιοι θα δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή του ιστορικού συλλόγου προς όφελος των κερκυραίων έμπορων και της οικονομίας του τόπου μας .

Καλή δύναμη σε όλους.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας
Γιάννης Αλέγρης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *