Πρωτάθλημα Α2 γυναικών Χαντμπολ: Κερκυραικός Γ.Σ – Ζαφειράκης Νάουσας 25-19

Με πλουραλισμό στην επίθεση και καλές άμυνες- κύρια στο α μέρος- ο Κερκυραϊκός δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα του και η κατάκτηση των δυο βαθμών της νίκης. Ο Κόουτς Χαραλαμπίδης Άκης είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες δείχνοντας τις προθέσεις του συλλόγου ότι έχει εμπιστοσύνη στις νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες.
Πολύ καλή, μαέστρος θα λέγαμε η Τέτα Ιωάννου με εκτελεστές την Μάγδα και την Χριστίνα Κουρκούλου, της Αριστερόχειρα Μπίμπα Γεωργία, τα εξτρέμ Μάμαλου και Βάπτισμα, την Καρβούνη και την Σκορδίλη στο πίβοτ (έλειπε για λόγους υγείας η Ξενίδου, καθώς και η Πλασκασοβίτη από το τέρμα!). Εδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με την συμμετοχή τους και η Ειρήνη Τσαλαβούτα, η Βαρζακάκου Νικολαϊς, η Κούφαλη Άννα, η Βλάχου Μαρία και η Τρούσα Αλεξάνδρα. Ενώ όπου χρειάστηκε η Κοντούλη είπε ΟΧΙ στο τέρμα δίνοντας και 4 ασίστ αιφνιδιασμού!
Πεντάλεπτα: 2-0, 4-3, 6-3, 9-4, 11-7, 14-8 [ημ], 15-9, 17-10, 19-10, 20-12, 22-15, 25-19 τελικό . Δίλεπτα 4-2. Πέναλτι 5/5-3/4.
ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ: [Ευρυπίδης Χαραλαμπίδης], Ιωάννου 5, Τσαλαβούτα, Μάμαλου 3, Βαρζακάκου, Κούφαλη, Μπίμπα 3, Καρβούνη, Μαγδ.Κούρκουλου 3, Σκορδίλη, Βαπτίσμα, Βλάχου, Κοντούλη, Χρ.Κούρκουλου 9, Τρούσα
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Παπουτσής Φώτης) Κοτζαχρήστου 3, Παπαφώτη 4, Ντερβίσι 1, Κυριακίδου 4, Αχμέτι , Αλαϊτση 4, Μισιρλή, Ψαρρά, Κώστα 3, Τσαρνούχα, Τζιάτζιου.
Διαιτήτευσαν Αβράμης Γ, Χρόνης Ν (Πατρών)
Το Σάββατο 19 Νοέμβρη η ομάδα του Κερκυραϊκού ταξιδεύει στην Κοζάνη για την συνάντηση με την ομώνυμη ομάδα, ώρα 18:00 στο Δακ Κοζάνης.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *