Κώστας Κούρκουλος: Η “Τραμπική” αριστερά και οι υποκλοπές

Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση με τον νομικό Κώστα Κούρκουλο στο πλαίσιο της εκπομπής “ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” όπου μεταξύ των άλλων η συζήτηση περιεστράφηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών και στη θέση που κρατά η αριστερά. Μεταξύ άλλων ο κύριος Κούρκουλος τόνισε ότι:

“Πολλοί “ενημερωμένοι” που στηρίζουν τους Τσίπρα – Βαξεβάνη στην υπόθεση των υποκλοπών, χρησιμοποιούν ένα βαρύγδουπο παράδειγμα που τους γελοιοποιεί. Μας λένε ότι κάτι τέτοιο έκαναν και οι αμερικανοί δημοσιογράφοι στην υπόθεση του Watergate.
Ενώ έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Διότι εκείνοι αποκάλυψαν τους δράστες των υποκλοπών, ενώ οι Τσίπρας – Βαξεβάνης τους κρύβουν! Παρ’ ότι είναι οι μόνοι που ξέρουν ποιοί είναι οι δράστες, αφού μαζί τους συναλλάσσονται. Κι αν δεν μας το πούνε αυτοί που έχουν στα χέρια τους και εκμεταλλεύονται τα προϊόντα των υποκλοπών, δηλαδή οι “κλεπταποδόχοι”, ποιός θα το πεί; Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας – έστω δια του κ. Βαξεβάνη – δεν μας λέει ποιός τον προμηθεύει;
Για να τον προστατεύσει. Γι’ αυτό όμως μόνον μία εξήγηση υπάρχει: Να είναι συνεργός. Και να μετέχει σε απόπειρα αποσταθεροποίησης της χώρας. Εκτός και αν ενεργεί ως χρήσιμο εργαλείο του τυράννου που λατρεύει ώστε, μετά την Ιταλία, να πέσει και η Ελλάδα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *