Β! Εθνική Χάντμπολ: ΑΡΤΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2015-ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ Γ.Σ. 19-19

Δεν διαχειρίστηκε σωστά την πρωτοπορία στο σκορ τα τελευταία 10 λεπτά ο Κερκυραϊκός (14-19) όπου με δυο δίλεπτες αποβολές (Κουρτέσης για διαμαρτυρία και Ασμάνογλου για σκληρό μαρκάρισμα..) και με δεδομένη την αντίδραση της γηπεδούχου που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό, η Κερκυραϊκή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με την Άρτα χάντμπολ.
«… αν και δεν είχαμε πολλές λύσεις, ειδικά στην περιφέρεια, αλλάξαμε τα πλάνα μας στο 10 λεπτό όταν ο Λαέρτης Μπίζγκα ένοιωσε ενοχλήσεις σε παλιότερο τραυματισμό με αναγκαστική απόσυρση του για προληπτικούς λόγους. Όμως το πάθος των αθλητών μας με την αποτελεσματική εμφάνιση και απόδοση των τερματοφυλάκων μας Τσιλιμπάρη και Σπίγγου, μας έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα…» δηλώνει ο προπονητής κος Πέρρος Νίκος και συνεχίζει «… στα τελευταία λεπτά μείναμε άσφαιροι, παρά τα 5 τέρματα υπεροχής μας με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε. Κρατάω τον ενθουσιασμό των νεαρών αθλητών μας και το πάθος τους, κρατάω τον χρόνο συμμετοχής των αδελφών Γκιόκα, του Νικομάνη, του Κούρκουλου, του Παντελή Σκορδίλη, αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση του Καλούδη στο πίβοτ που είχαμε αδυναμία λόγω έλλειψης των βασικών μας πίβοτ. Ασμάνογλου και Κουρτέσης με Αλκαίο Περούλη και Μεσημέρη κράτησαν την ομάδα κύρια με την εμπειρία τους. Προχωράμε με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά… Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους.»
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-3, 6-7, 9-8, 9-9, 11-12 ( ημίχρονο). 12-13, 13-15, 13-18, 14-19, 17-19, 19-19 τελικό
Διαιτητές: Λινάρδος Ν- Νικολαϊδης Δ Βέροιας
Δίλεπτες: 6-4, Πέναλτυ: 1/2 κ 1/2
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΙ: Σπίγγος, Κουρτέσης 5, Κούρκουλος 4, Περούλης, Μεσημέρης, Σκορδίλης 3, Π.Γκιόκας 1, Μπιζγκα 2, Καλούδης 2. Γ.Γκιόκας, Τσιλιμπάρης, Νικομάνης , Ασμάνογλου 2.
ΑΡΤΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Μπισκανάκης Π, Γείτονας Σ 1, Βάρελης 1, Μακρής 5, Παπανδρέου Στ 4, Παπανδρέου Π 1, Δελικούρας Δ 1, Μπανιάς Δ, σκούρας, Λάκκας 4, Μπανιάς, Σάτος 1, Κατόπης Δ, Μπισκανάκης Δ 1
Επόμενο παιγνίδι του ΚΓΣ με τον πρωτοπόρο Φέρωνα Βέροιας εκτός έδρας 26 Νοέμβρη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *