Επιστολή Αλ.Αυλωνίτη για στήριξη των αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρα

Eπιστολή, με την οποία εκφράζει τη στήριξη του προς τα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου καθώς και τις ευχές του για κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου και στο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Γιάννη Αλέγρη του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Ο βουλευτής τόνισε πως είναι ζωτικής σημασίας για την ελληνική κοινωνία η στήριξη των επιχειρήσεων, ειδικότερα των μικρών και των πιο μικρών εξ αυτών, απέναντι στις νέες προκλήσεις και τα νέα δεδομένα της εποχής.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής :

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας κ. Ιωάννη Αλέγρη

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

Κυρίες και Κύριοι μέλη του Δ.Σ.,

Είναι συνεχής και αδιάλειπτη η προσήλωσή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στη στήριξη των επιχειρήσεων, ειδικότερα των μικρών και των πιο μικρών εξ αυτών, καθώς σε αυτές εναπόκειται η βιωσιμότητα της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, είναι διαρκές και ουσιαστικό το ενδιαφέρον μου επί των όσων διακηρύσσει ο Εμπορικός Σύλλογος της Κέρκυρας για τη στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών με την ανακοίνωσή του κατά τη γενική απεργιακή κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου.

Η ουσιαστική βελτίωση των χρηματοδοτικών μέσων αλλά και των εργαλείων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας είναι αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα εντός ενός περιβάλλοντος υψηλών προκλήσεων αλλά και ενός δυσθεώρητου ενεργειακού κόστους που ανακόπτει κάθε προοπτική εξέλιξης των τοπικών οικονομιών.

Η φορολογική πολιτική, ο μηχανισμός ρύθμισης και εξόφλησης του ιδιωτικού χρέους, η αποφυγή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και η προστασία της επαγγελματικής στέγης, η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα Καύσιμα, η οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η κατάργηση του πτωχευτικού κώδικα συνιστούν μερικούς από τους βασικούς πυλώνες μιας περισσότερο φιλικής κρατικής πολιτικής για την επιχειρηματικότητα που πρέπει να ακολουθηθεί και να επεκταθεί εις βάθος.

Συμμερίζομαι προσωπικά, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την αγωνία του κόσμου της αγοράς για την καθημερινή επιχειρηματική και οικογενειακή επιβίωση καθώς και τη βαθιά του επιθυμία να παραμείνει ενεργός και ακμαίος. Δηλώνω δε το σεβασμό μου στον πραγματικό Γολγοθά που βιώνει αλλά και την επιθυμία μου να σταθώ αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσής του.

Με την ευκαιρία της παρούσης επιστολής στήριξης των δίκαιων αιτημάτων του Εμπορικού μας Συλλόγου, παρακαλώ δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχές μου για κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου σας και στο νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Γιάννη Αλέγρη.

Με εκτίμηση,

Αυλωνίτης Αλέξανδρος-Χρήστος

Βουλευτής Κέρκυρας

Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *