Ανδρέας Σκούπουρας : ‘’Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή και αγάπη- Εθελοντική αιμοδοσία με παράλληλες δράσεις πρόληψης υγείας την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.’’

«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή και αγάπη», είναι το μήνυμα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας με αφορμή τη νέα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας , που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 15 Νοεμβρίου.
‘’Ο Δήμος της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς χτίζεται μέσα από δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση, στην ενημέρωση αλλά και στην κινητοποίηση των πολιτών. Η εθελοντική αιμοδοσία δίνει ζωή σε κάποιον άλλο συνάνθρωπό μας ενώ η ενημέρωση και οι δράσεις πρόληψης υγείας είναι πολύτιμες.’’ επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ.Ανδρέας Σκούπουρας αναφερόμενος σε μια νέα δράση του Δήμου.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, στην οδό Γ.Θεοτόκη στο κέντρο της Κέρκυρας και μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας που είναι εγκατεστημένη εκεί, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.
Παράλληλα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη θα πραγματοποιούνται δωρεάν εξετάσεις μέτρησης σακχάρου και αρτηριακής πίεσης.
Είναι μία ακόμα πρωτοβουλία, με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, που διοργανώνεται από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου, την 1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας και το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *