“Απο το Α έως το Ω” μια Ακαδημία για Γονείς

Πρόσκληση για συμμετοχή στον 8ο κύκλο των Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Στα πλαίσια της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των πολιτών, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας: «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 με 8 (τέσσερις με οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Σχετικάθέματα

«Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02/03/2022

Γονείς αθλητών: Σε τραγική κατάσταση το κολυμβητήριο μετά την επαναλειτουργία του
ΚΥΡΙΑΚΗ, 16/01/2022

«Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14/04/2021

Οι Ακαδημίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε 10 περιοχές σε Αττική και Θεσσαλία, ενώ θα υπάρχει και υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας Νέας Σμύρνης για το Δίκτυο των Ακαδημιών και του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της 1ης Συνάντησης της Ακαδημίας Γονέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:15 μ.μ.

Για να παρακολουθήσετε υβριδικά την 1η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_VcbqDgCWSj6EWpWext1wrQ
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *