Συνάντηση Στ. Γκίκα με Δήμαρχο Παξών Σπ. Βλαχόπουλο και Υφ. Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο για Παραχώρηση του παλαιού ΤελωνείουΓαΐου Παξών και Νομιμοποίηση Εξεδρών Βρήκας και Βουτούμι Αντιπάξων

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος.

Κατά την συνάντηση ετέθη εκ νέου το αίτημα του Δήμου Παξών για την παραχώρηση κατά χρήση του κτιρίου του παλαιού Τελωνείου του Γαΐου Παξών. Ο Υφυπουργός ανέθεσε στις υπηρεσίες του Υπουργείου να εξετάσουν τη δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος.

Επιπλέον συζητήθηκε αναλυτικά το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στις παραλίες Βουτούμι και Βρήκα Αντιπάξων. Ο κ. Γκίκας ζήτησε από τον κ. Βεσυρόπουλο να επιταχυνθεί η διαδικασία νομιμοποίησης των υφιστάμενων εξεδρών που έχουν τοποθετηθεί στις παραλίες, ώστε να ανασταλούν τα πρόστιμα που έχουν ήδη επιβληθεί.

Ο Υφυπουργός ανέφερε ότι αναμένει την συμπλήρωση των φακέλων του αιτήματος για την νομιμοποίηση των εξεδρών, καθώς εκκρεμεί η έκδοση γνωμοδοτήσεωνυπηρεσιών διαφόρωνΥπουργείων, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *