Παρουσία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας στην WTM: « Η Κέρκυρα ενωμένη, ανέδειξε τη δυναμική της ως τουριστικού προορισμού στο Λονδίνο»

Η δυναμική της Κέρκυρας, ως τουριστικού προορισμού, επιβεβαιώθηκε στη μεγάλη τουριστική έκθεση World Travel Market του Λονδίνου. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και οι φορείς του τουρισμού της Κέρκυρας ένωσαν τις δυνάμεις τους, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το νησί μας.
Οι ενδείξεις επιβεβαιώνουν ότι η Κέρκυρα θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια στη βρετανική αγορά και για το 2023.
Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας είχαν συνάντηση με την Διευθύντρια του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας κ. Σκαρβέλη με αντικείμενο τη διοργάνωση θεματικών fam και press trips για την προώθηση του πολιτιστικού, περιηγητικού, γαστρονομικού και θαλάσσιου Τουρισμού της Κέρκυρας.
Παράλληλα, το Διεθνές Φεστιβάλ αρχίζει και γίνεται αναπόσπαστο τμήμα του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας που μπαίνει στο χάρτη του πολιτιστικών τουριστικών προορισμών. Μάλιστα, το Διεθνές Φεστιβάλ της Κέρκυρας θα προβληθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ και στα social media.
Παράλληλα η Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος είχαν διαδοχικές συναντήσεις με tour operators της βρετανικής αγοράς, δημοσιογράφους αλλά και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού, τους οποίους ενημέρωσαν για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει στην ανάπτυξη του θαλάσσιου Τουρισμού η λειτουργία των δύο νέων μαρινών, της μαρίνας στις Μπενίτσες και στην Αλύπα στην Παλαιοκαστρίτσα.
Η Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου και ο Αντιδήμαρχος συμμετείχαν στην εκδήλωση Greek Awards που για πρώτη φορά διοργάνωσε στο Λονδίνο ο ΕΟΤ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κέρκυρας ως τουριστικού προορισμού ενώ προσκάλεσε εκπροσώπους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης να επισκεφθούν την Κέρκυρα.
Πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της κρουαζιέρας.
Στην αποστολή και στην προσπάθεια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων συμμετείχε και η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Κέρκυρα 180 κ. Μαρία Δρυ. Επίσης παρευρέθηκαν και οι επικεφαλής παρατάξεων του Δημοτικού μας Συμβούλου κ. Τρεπεκλής και κ. Καλούδης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλάκης.
Σε δήλωση της , η Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου τονίζει:
«Η καλή παρουσία και η δυναμική που έδειξε η Κέρκυρα στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Όλοι μαζί ενωμένοι, Δήμος, φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, περάσαμε το πιο θετικό μήνυμα για την Κέρκυρα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Την Κέρκυρα που προσφέρει μοναδικές εικόνες και εμπειρίες στους επισκέπτες της.»

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *