Μερόπη Υδραίου: «Αποδεικνύεται ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος: ο δρόμος της συνεννόησης»

Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με αντικείμενο την απρόσκοπτη και παραγωγική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Έγινε ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων και καθορίστηκε το πρόγραμμα των επόμενων συνεδριάσεων.

Θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής αλλά και του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στην κατεύθυνση της βέλτιστης λειτουργίας του οργάνου.

Σε δήλωση της, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων αναφέρει:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να λειτουργεί παραγωγικά, αποδοτικά. Υπάρχουν υπηρεσιακά ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του Δήμου, έργα που πρέπει να γίνουν, θέματα που πρέπει να συζητηθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των παρατάξεων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μου. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος για αυτούς που θέλουν να τον ακολουθήσουν: ο δρόμος της συνεννόησης. Το δρόμο της συνεννόησης τον ανοίγουν οι παρόντες, όσοι πιστεύουν στον πολιτισμένο και ευπρεπή διάλογο με επιχειρήματα,  χωρίς να καταφεύγουν σε ύβρεις. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα, η δημοκρατία περιέχει και την αντίθετη άποψη που πρέπει να ακούγεται και να γίνεται σεβαστή. Όλα τα θέματα συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες. Και εγώ προσωπικά είμαι έτοιμη να υιοθετήσω και να στηρίξω κάθε θετική και ρεαλιστική πρόταση που μπορεί να κατατεθεί από τις άλλες παρατάξεις. Γιατί πέρα από τις δημοτικές παρατάξεις υπάρχει η πιο μεγάλη παράταξη: η Κέρκυρα.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *