Η Ομοσπονδία ΠΟΠ – ΟΤΑ καταγγέλει το Δήμο κεντρικής Κέρκυρας για προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της Υπηρεσίας Καθαριότητας

Όπως έχουμε ενημερωθεί από το Σωματείο <<Εργατουπαλληλικό Σωματείο ΟΤΑ Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Η “ΚΕΡΚΥΡΑ’’>> Μέλος της Ομοσπονδίας μας στην Κεντρική Κέρκυρα, τον τελευταίο καιρό γίνεται μια προσπάθεια Ιδιωτικοποίησης που ξεκίνησε το προυγούμενο διάστημα και τώρα η Δήμαρχος θέλει να την επεκτείνει με νέα απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στην οποία μάλιστα παρέστη ο Πρόεδρος του Σωματείου μας και κατέθεσε την απόλυτη διαφωνία του, ως προς την πρόθεση της Δημάρχου.
Η Δημοτική Αρχή της Κεντρικής Κέρκυρας έχει ως αυτοσκοπό να παραδώσει την καθαριότητα σε Ιδιωτικά χέρια και μάλιστα την στιγμή που έχει πλήρη, Μηχανολογικό Εξοπλισμό και Ανθρώπινο δυναμικό για να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου, εάν χρησιμοποιήσει αυτό το προσωπικό για τον σκοπό που έχει προσληφθεί.
Το Σωματείο μας πρωτοστατεί με την απόλυτη στήριξη της Ομοσπονδίας στην προσπάθεια να αποτρέψουμε την Ιδιωτικοποίηση η οποία και το κόστος των Δημοτών θα επιβαρύνει και όπως ήδη ξέρουμε από την προυγούμενη Σύμβαση δεν θα καθαρίσει καλύτερα την Πόλη.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της Δημάρχου και την καλούμε να αποσύρει άμεσα την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και να αναδιοργανώσει την Υπηρεσία για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
Κάθε άλλη προσπάθεια θα μας βρεί απέναντι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *