Εθελοντική αιμοδοσία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και με την υποστήριξη της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης» διοργάνωσε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου (Παλαιό Ψυχιατρείο).
Η δράση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίματος οι οποίες θα τεθούν στη διάθεση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, για την κάλυψη αναγκών στο Γ.Ν. Κέρκυρας.
Ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη συμβολή τους: α) τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου, φοιτητές, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό που ανταποκρίθηκαν στη δράση, ενισχύοντας τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας ως πράξη ευθύνης, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο β) Το Δ/ντή Τμήματος Αιμοδοσίας και το προσωπικό του ΓΝ Κέρκυρας, γ) Την πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, δ) Τα μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Παν δότης».
Η καλή συνεργασία μεταξύ του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθηγητή Ανδρέα Φλώρου, του Αντιπρύτανη Διασφάλισης Ποιότητας, Φοιτητικής Μέριμνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, καθηγητή Ηλία Γιαρένη και του Διοικητή του Γ.Ν.Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη, απέδωσε καρπούς και στην εθελοντική αιμοδοσία. Η επιτυχία της διοργάνωσης επιβάλλουν την συνέχιση της συνεργασίας των δύο φορέων, με την υποστήριξη δραστήριων Εταιρειών και Συλλόγων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *