Σύλλογος εργαζομένων στην ΥΠΑ Κέρκυρας: Να παραμείνει Κέρκυρα το ασθενοφόρο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης (δωρεάς) ενός ασθενοφόρου που ειχε στην κατοχή της η ΥΠΑ στον Αερολιμένα Κέρκυρας, προς το ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφόρο ηταν σχεδόν αχρησιμοποίητο, με ολο τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά επι σειρά ετών βρισκόταν σε ακινησία, αφού το αεροδρόμιο ειχε περάσει στην εκμετάλλευση της Fraport. Μάλιστα, τόσο βιαστικά ειχε γίνει τότε η παράδοση των περιουσιακών στοιχείων του αεροδρομίου, που και αυτό αρχικά ειχε παραχωρηθεί στη Fraport, η οποία το επέστρεψε στην ΥΠΑ, αφού της ήταν παντελώς άχρηστο. Το προσωπικό της ΥΠΑ Κέρκυρας, φρόντισε να το διατηρήσει λειτουργικό ολο αυτο το διάστημα που βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης της ΥΠΑ, θέτοντας το συχνά σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να μπορεί να μετακινηθεί χωρίς πρόβλημα. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες αφορούσαν αρκετά ασθενοφόρα σε αεροδρόμια που πλέον εχουν ιδιωτικοποιηθεί, ολοκληρώθηκαν επιτέλους, με ενα κλιμάκιο του ΕΚΑΒ να το παραλαμβάνει και να το μεταφέρει στα Γιάννενα.. Εκεί θα γινουν – οπως μαθαίνουμε- οι απαραίτητες παρεμβάσεις, όπως αλλαγή ελαστικών ,μπαταριών κλπ, ο έλεγχος ΚΤΕΟ για να μπεί επιτέλους σε επιχειρησιακή λειτουργία και να εξυπηρετήσει τους πολίτες, οι οποίοι το έχουν πληρώσει !!!
Το ερώτημά μας βέβαια ειναι αν θα ξαναγυρίσει στη Κέρκυρα ή στους Παξούς, ή θα παραμείνει στα Γιάννενα. Θα ενδιαφερθεί ο κυβερνητικός βουλευτής ? Ανάλογα ερωτήματα θέτει και το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *